Tendinţe 2023 în materie de nunţi


In general, tendintele in materie de nunti au evoluat de-a lungul timpului, reflectand schimbarile in societate, cultura si tehnologie. In ultimii ani, am vazut o crestere a tendintelor care promoveaza un stil de nunta mai personalizat si mai ecologic, care se concentreaza mai mult pe experienta invitatilor si mai putin pe traditie.

In continuare traditiile sunt un element important, si chiar si cei mai netraditionali Miri, tot includ un minim de obiceiuri in evenimentul lor, pentru noroc sau de dragul familiei. 😊

O tendinta crescanda este aceea de a organiza nunti in afara saloanelor de evenimente sau in locatii neconventionale, cum ar fi gradinile, corturile sau spatii de arta. Aceasta permite cuplurilor sa creeze un mediu mai intim si personal, care sa reflecte stilul si personalitatea lor.

O alta tendinta crescanda este cea de a organiza nunti cu un impact mai mic asupra mediului, prin utilizarea de produse si servicii ecologice. Aceasta include optiuni cum ar fi meniu bio, băuturi locale, flori de sezon, si biodegradabile sau materiale reciclate pentru decoratiuni. Acest lucru permite Mirilor sa se asigure ca nunta lor nu are un impact negativ asupra mediului si sa se alinieze valorilor lor personale. De asemenea, mirii sunt atenti si tin cont daca unii dintre invitati au un regim alimentar special, precum vegetarieni sau care au intoleranta la anumite alimente (gluten, lactoza) si pregatesc meniuri dedicate pentru acestia.

In ceea ce priveste muzica si divertismentul, s-a constatat o tendinta crescanda de a invita diferite momente artistice sau solisti celebri care sunt integrati in programul formatiei sau DJ-ului ales pentru toata durata evenimentului. Acest lucru face ca nunta sa fie mai personala, mai spectaculoasa si sa creeze o atmosfera memorabila pentru miri si invitati. Mirii aleg de la momente artistice cu dansuri populare romanesti, grecesti, dansuri orientala, pana la momente de magie si chiar de stand-up.

In ceea ce priveste decorul, tendinta este de a evita decorurile supra-puse, si a opta pentru un decor simplu, dar elegant, care se concentreaza mai mult pe lumina calda si pe detaliile unice ale locatiei.

In general, tendintele in materie de nunti au evoluat spre un stil mai personalizat, mai ecologic si mai concentrat pe experienta invitatilor. Cuplurile vor continua sa cauta modalitati de a-si personaliza nunta lor si de a se asigura ca aceasta reflecta stilul si personalitatea lor, astfel incat sa construiasca amintiti de suflet pentru ei, pentru membrii familiei si pentru prietenii care le sunt alaturi in ziua nuntii!