Comanda si Livrare


Comanda

Produsule disponibile pe stoc se expediaza in 1 – 2 zile lucratoare. 

Multe dintre piesele Madamme Bijoux sunt lucrate la comanda, special pentru fiecare client/a. Termenul de livrare pentru acestea poate varia de la 1 zi, la 2-3 saptamani sau chiar 2 luni. De aceea, dupa plasarea comenzii veti fi contact/a telefonic pentru confirmarea acesteia si pentru a va transmite informatii privind disponibilitatea pe stoc sau termenul de executie/livrare al produsului comandat. Dupa acceptul dvs se va procesa comanda. 

In principiu, piesele lucrate la comanda sunt executate in termen de 2-3 saptamani. In cazul comenzilor speciale (piese deja existente in portofoliul Madamme Bijoux dar cu modificari solicitate de client, piese noi lucrate special la comanda, accesorii personalizate) termenul de finalizare al lucrarii se mareste pana la 2 luni, in functie de complexitatea lucrarii, materialele utilizate sau tehnica de executie.

Pentru produsele care nu sunt pe stoc se solicita clientului acceptul pentru termenul de livrare comunicat. Dupa acceptul acestuia se incepe executia pieselor. Termenul de finalizare al produselor lucrate la comanda este influentat de timpul de achizitie si livrare al materialelor necesare de la furnizori, timpul efectiv de executie al pieselor, numarul comenzilor in lucru in acea perioada.

Pentru comenzile cu valoare de peste 500 lei, compuse din piese care nu sunt disponibile pe stoc si care urmeaza a fi lucrate la comanda, dar si pentru produsele personalizate, executate la comanda, conform specificatiilor clientului, acesta trebuie sa achite un avans. Pentru astfel de comenzi, clientul va primi factura de avans, urmand ca la finalizarea comenzii sa se emite factura finala.

Avansul nu este returnabil in cazul in care clientul renunta sa cumpere piesa/piesele comandata/e, indiferent de motiv. Livrarea produselor este conditionata de achitarea lor integrala anterior sau concomitent cu livrarea (ramburs, la primirea coletului).

Toate comenzile sunt confirmate telefonic si apoi programate in executie si/sau expediate. Vă rugam să verificați cu atenție numărul de telefon specificat la plasarea comenzii.

Comenzile neconfirmate (nu s-a putut contacta telefonic sau pe e-mail clientul) sunt anulate dupa 5 zile.

Toate comenzile se plaseaza prin intermediul site-ului www.madammebijoux.ro . Pentru prima comanda va rugam sa va creati cont in sectiunea “Contul meu”. Astfel, plasarea viitoarelor comenzi va fi mult mai facila. De asemenea, membrii inregistrati pe site-ul www.madammebijoux.ro beneficiaza de avantaje suplimentare precum: newslettere cu oferte speciale, informatii depre produsele noi, vouchere cadou, campanii promotionale.

Livrare

Livrarea se va efectua doar prin curier rapid, prin intermediul FAN Courier sau Sameday Curier.

Costul transportului este de 15 lei pentru comenzile cu valoare sub 350 lei.

Comenzile platite online cu cardul beneficiaza de REDUCERE la taxa de livrare (pentru orice destinatie din Romania) indiferent de valoarea comenzii. Astfel, pentru comenzile platite online cu cardul livrarea prin Curier este 5 lei.

Comenzile peste 350 lei cu plata ramburs beneficiaza de livrare GRATUITA (pentru orice destinatie din Romania) .

* din Atelier Galati (se realizeaza doar pe baza unei programari telefonice prealabile)

Livrarea prin intermediul firmei de curierat rapid este mai sigura, produsele ajung mai repede la client, iar in situatiile in care coletul intarzie, se poate verifica statusul acestuia la FAN Courier sau Sameday cu ajutorul numarului de AWB. Dupa ce comanda este expediata, veti primi o notificare pe e-mail.

In functie de specificul si dimensiunile lor, piesele sunt livrate in cutiute de carton elegante, prevazute cu interior special pentru bijuterii. Toate coletele sunt atent ambalate, luandu-se toate masurile de protejare a pieselor pe parcursul transportului, astfel ca produsele sa ajunga in siguranta la destinatie.