Despre noi


Ceea ce a inceput acum 6 ani ca o pasiune pentru mine, a continuat ca un proiect personal, iar astazi este activitatea meamadamme-bijoux-swarovski  principala si creste in fiecare zi, cu fiecare persoana pentru care lucrez o piesa unicat, personalizata.

Creatiile Madamme Bijoux au ca scop punerea in valoare a frumusetii fiecarei femei, aducand tinutelor sale un plus de rafinament, eleganta si stralucire.

Piesele semnate Madamme Bijoux sunt modele unicat sau lucrate in serie foarte mica, manufacturate (confectionate manual) cu materiale atent alese precum perle si cristale Swarovski – Crystallised Swarovski Elements, elemente din Argint 925, perle de cultura, aliaje din metale non-alergice, metale placate cu aur sau argint, materiale textile fine precum dantele, matase, tulle, voal, organza, plasa pentru voalete si elemente vintage.

De asemenea, se regaseste pe site o gama restransa de bijuterii si accesorii de par care nu sunt realizate manual in atelierul Madamme Bijoux. In cazul acestor produse in descriere este mentionat faptul ca piesa nu este executata manual si nu poate suferi modificari / personalizari.

Majoritatea pieselor sunt lucrate la comanda, special pentru fiecare clienta!