Materiale utilizate


 Materialele utilizate pentru monturile bijuteriilor sunt Argint 925, Argint 925 placat cu Aur, elemente placate cu Argint si alte aliaje ce nu contin nichel, asadar nu provoaca alergii sau iritatii. Toate elementele sunt create de producatori specializati.

Cele mai multe furnituri folosite sunt din Argint 925, in caz contrar acest lucru este mentionat explicit in descrierea produsului. Nu recomandam si nu ne asumam raspunderea in cazul in care utilizatorul poarta piesele noastre desi este alergic la aceste metale. Pana in prezent nici unul dintre clientii nostrii nu a intampinat nici un fel de problema de acest gen.

Metalele utilizate pot suferi modificari de culoare generate de PH-ul pielii fiecarui utilizator, de acidul din transpiratie sau de utilizarea improprie a produselor, nerespectand recomandarile de ingrijire a bijuteriilor si accesoriilor (accesati rubrica dedicata pentru mai multe detalii).

In bijuteriile comercilizate sub brandul „Madamme Bijoux”, pe site-ul www.madammebijoux.ro, perlele si cristalele folosite sunt produse originale Swarovski® Elements, fabricate in Austria, sau cristale Cubic Zirconia (denumite si Zirconiu Cubic sau CZ).

Cristalele de Zirconiu, ca si cele Swarovski, sunt pietre realizate sintetic in laborator, de inalta calitate, care imita diamantele din punct de vedere al claritatii, aspectului, durabilitatii si greutatii.

Anumite accesorii de par au integrate si piese de sticla, cristale de Cehia, perle de cultura sau alte elemente, insa toate aceste detalii sunt specificate in descrierea fiecarui produs.