Cum să beneficiezi de reducerea de la Târgul de nuntă, fără să mergi la Târg?


În 2020 am pregătit foarte multe suprize pentru miresele noastre!! Pe lângă colecţiile noi de bijuterii şi accesorii la care încă se lucrează intens, încercăm permanent să oferim soluţii cât mai facile şi rapide de achiziţie a produselor noastre.

Ştim că perioada pregătirilor pentru nuntă poate fi stresantă şi copleşitoare atât din punct de vedere al alegerilor, al cheltuielilor, cât mai ales al timpului. De aceea, dorim să venim în întampinarea viitoarelor mirese cu o promoţie ce va avea loc pe perioada Târgului de Nuntă Ghidul Miresei (21-23 Februarie 2020).

Dacă în anii precedenţi doar miresele ce vizitau fizic târgul beneficiau de reduceri de preţ, anul acesta dorim să schimbăm acest lucru şi să oferim 10% REDUCERE tuturor mireselor!

Reducerea se aplică pentru toate comenzile plasate pe site (www.madammebijoux.ro), pe mail (office@madammebijoux.ro) sau în mesaj privat pe conturile de social media ( Facebook: Madamme Bijoux si Instagram: madammebijoux.ro )

Promoţia este valabilă pentru orice comandă plasată în perioada 21 Februarie 2020 – 23 Februarie 2020, atât pentru produsele disponibile pe stoc, cât şi pentru cele ce se execută la comandă sau urmează să revină în stoc în curând.

Codul de reducere este „targ10” şi trebuie adăugat în coşul de cumpărături la secţiunea „cod cupon”.

SUPER-VESTE: codul de reducere se aplică tuturor produselor, chiar şi celor ce se află în campania „Sale” şi au deja preţul redus!!! Şi încă ceva: NU avem comandă minimă! Poţi comanda orice produs îţi doreşti şi beneficiezi de reducerea de 10%.

Livrarea se face prin curier rapid oriunde în România. Taxa de transport este 15 lei, însă comenzile de peste 350 lei beneficiază de LIVRARE GRATUITA!

Oferim şi livrare în Europa prin curier. Pentru costul transportului vă rugăm să ne scrieţi.

Produsele ajung în cel mai scurt timp la dvs. Cele disponibile pe stoc se livrează în 1-2 zile lucrătoare. Pentru piesele ce se execută la comandă se comunică termenul de execuţie. Toate comenzile sunt confirmate telefonic, astfel încât toate detaliile sunt discutate în amănunt cu dvs înainte de expedierea coletului.

Pentru orice informaţii nu ezitaţi să ne scrieţi sau să ne sunaţi!! Cu certitudine găsim o soluţie împreună pentru a avea bijuteriile şi accesoriile dorite în ziua nunţii!