Cum alegi cerceii de Mireasă?


Alegerea cerceilor de mireasa este un proces important, deoarece aceştia sunt un accesoriu vizibil care contribuie la aspectul general al ținutei de mireasă. Iată câteva sfaturi care ar putea fi de ajutor in alegerea cerceilor potriviţi:

1. Consideră stilul rochiei de mireasa: Cerceii de mireasa ar trebui sa se potriveasca cu stilul rochiei de mireasa si sa completeze aspectul general al acesteia. De exemplu, dacă ținuta de mireasa este una sofisticată, cerceii ar trebui sa fie la fel de eleganti.

2. Alege cercei care se potrivesc cu forma feței: Forma feței poate afecta alegerea cerceilor de mireasa. De exemplu, dacă aveți un chip rotund, ar fi bine să evitați cerceii care sunt prea rotunzi, în timp ce dacă aveți un chip oval, puteți opta pentru cercei care au forma ovala sau rotunda. ( detalii despre cum să alegi cerceii în funcţie de forma feţei gasesti in Articolul – „Pentru miresele care vor sa straluceasca in ziua nuntii !”)

3. Ţine cont de coafura și accesoriile din par: Coafura și accesoriile din par contribuie la aspectul general al ținutei de mireasa, așa că este important să țineți cont de acestea atunci când alegeți cerceii. Dacă aveți o coafura sofisticată sau un accesoriu din par mai elaborat, cerceii ar trebui sa fie mai discreti.

4. Ţine cont de personalitatea ta: In cele din urma, cerceii de mireasa ar trebui sa se potriveasca cu personalitatea ta. Alege un model care iti place, care te face sa te simti frumoasa si care se potriveste cu stilul tau personal.

Este important de reţinut că aceasta este doar o decizie personală, una care trebuie luată ţinând cont de preferinţele, stilul şi personalitatea ta.

Ce contează cel mai mult e să te simţi confortabil şi frumoasă în ziua nunţii!!