Coroane pentru mirese


Cerceii, brăţările şi colierele sunt bijuterii familiare oricărei femei şi pe care le purtăm zi de zi. Accesoriile pentru păr, în schimb, sunt bijuterii pe care le integrăm în ţinutele noastre la ocazii speciale.

Coronitele sunt bijuterii pe care avem foarte rar ocazia să le purtăm şi cel mai bine se potrivesc rochiilor de mireasă! De aceea, tiarele şi coroanele primesc o atenţie specială din partea viitoarelor mirese.

Indiferent de modelul rochiei – tip sirenă, în formă de A, prinţesă, grecesc sau tip coloană – o coroană va aduce un plus de strălucire întregii ţinute şi va atrage toate privirile asupra dumneavoastră.

Clasica tiară micuta este un accesoriu pe care l-am tot văzut la mirese în ultimii ani şi este o abordare a stilului prinţesă destul de previzibil. În ultima perioadă, miresele au început să fie mai curajoase, să îşi dorească un look mai sofisticat şi regal, să îşi dorească să surprindă prin eleganţă, preţiozitate si unicitate.

Astfel, tot mai multe mirese aleg sa poarte, în ziua cea mare, coroane înalte, decorate cu cristale şi perle Swarovski, lucrate manual, astfel încât să aibă un accesoriu unicat, care să pună în valoare atât rochia cât şi machiajul şi coafura.

 

 

 

 

Coroanele opulente, bogate în cristale, bijuteriile de păr late, sunt piese statement, in tendinţe in 2017şi potrivite pentru miresele îndrăzneţe, care îşi doresc să se diferenţieze şi să fie adevărate regine în ziua nunţii lor.


Pentru că tot mai multe mirese aleg ca şi accent de culoare a nunţii albastrul, o coroană cu inserţii de cristale albastre este ideală pentru a accesoriza rochia de mireasă şi de a o integra în tematica aleasă. De asemenea, miresele care aleg să respecte tradiţia de a purta „ceva albastru” în ziua nunţii pot opta pentru o astfel de bijuterie de păr.

Bijuteriile şi accesoriile unei mirese sunt detaliile care fac diferenţa. Accesoriile de păr şi cu precădere coroanele, sunt un must-have al mireselor anului 2017, aducând un plus de eleganţă şi rafinament, reuşind să desăvârşească o apariţie de excepţie.