Recomandari pregatiri nunta


Recomandari pregatiri nunta

Experienta ultimilor 7 ani, de cand lucrez bijuterii si accesorii pentru mirese, mi-a aratat ca, din pacate, multe miresele lasa pe ultima suta de metrii achizitionarea/comandarea bijuteriilor. Aproape in fiecare sezon de nunti am fost nevoita sa refuz cateva mirese datorita lipsei de timp. Este un sentiment foarte neplacut sa ii spui unei mirese ca, din pacate, nu reusesti sa o ajuti, pentru ca nu ai cum sa te incadrezi in timp.

Am fost si eu mireasa si inteleg perfect cate lucruri aveti de pus la punct si de pregatit pentru ca cel mai important eveniment din viata voastra sa iasa perfect. Si cum, cea mai importanta persoana de la nunta este mireasa , va recomand sa incercati sa rezolvati cat mai „din timp” tot ceea ce tine de voi, inclusiv comandarea/achizitionarea bijuteriilor si accesoriilor de nunta.

Detaliile fac diferenta, iar daca va doriti piese lucrate manual, la comanda, personalizate sau chiar modele unicat, realizarea acestora necesita mai mult timp.

Daca pe tot parcursul anului, termenul de realizare a unor piese Madamme Bijoux este de 1-2 saptamani, in sezonul de nunti

termenul creste considerabil. Acest fapt este datorat timpului efectiv de creare a designului pieselor, timpului de achizitie a materialelor necesare, disponibilitatii stocului furnizorilor, realizarii efective a pieselor si expedierea lor. Un alt factor determinat este volumul de comenzi in lucru din perioada respectiva.

De aceea, recomandarea mea pentru viitoarele mirese, este sa comande bijuteriile si accesoriile pentru nunta cu cel putin 2-3 luni inainte de eveniment. 

Fii la curent cu cele mai noi sfaturi si idei pentru nunta ta, alaturandu-te comunitatii „Pretuim Amintirile” de pe Facebook prin click aici.