Termeni şi conditii


Magazinul online Madammebijoux.ro este detinut si administrat de societatea Roxabela S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO30242413, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J17/639/2012 si cu sediul social in Galati, str. Brailei, nr. 156 A, bl. Privilege, tronson 2, ap 24, Galati, Romania; Telefon: 0722636268; E-mail: office@madammebijoux.ro.

Toate preturile afisate includ TVA (19%).

Navigarea pe site-ul madammebijoux.ro urmata de comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice client.

Madammebijoux.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. Orice modificare este acceptata pe deplin de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a acestuia. De aceea se recomanda verificarea perioadica a acestei pagini pentru a lua cunostinta de orice modificari.

Desi facem toate eforturile pentru a pastra acuratetea si actualitatea datelor, Madamme Bijoux nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele erori aparute pe site, greseli de tipografie sau erori tehnice, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

Fotografiile de pe madammebijoux.ro sunt cu titlu de prezenare si pot diferi de realitate. Datorita setarilor monitorului sau ale aparatului de fotografiat, culorile produselor pot diferi de realitate. De asemenea, datorita faptului ca fiecare produs este lucrat manual pot exista variatiuni minore in forma si continutul produselor.

De aceea, se recomanda citirea cu atentie a descrierilor produselor si vizualizarea detaliata a fotografiilor inainte de achizitionarea pieselor. Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail office@madammebijoux.ro sau la sectiunea CONTACT.

Toate textele, grafica si informatiile de pe site-ul madammebijoux.ro sunt proprietatea exclusiva a societatii Roxabela S.R.L., iar pentru orice utilizare a informatiilor si materialelor prezentate pe acest site este necesar acordul in scris a Roxabela SRL.

Toti utilizatorii website-ului au obligatia sa furnizeze date corecte la inregistrarea comenzii si introducerea datelor in sectiunea Contul meu. Madammebijoux.ro poate transmite utilizatorilor oferte curente, vouchere sau alte mesaje prin newsletter.

Ne asumam dreptul de a nu livra o comanda sau de a bloca accesul la serviciilor oferite de site-ul nostru fara informari prealabile utilizatorilor care nu furnizeaza date corecte.