Termeni şi conditii


Magazinul online Madammebijoux.ro este detinut si administrat de societatea Roxabela S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO30242413, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J17/639/2012 si cu sediul social in Galati, str. Brailei, nr. 156 A, bl. Privilege, tronson 2, ap 24, Galati, Romania; Telefon: 0722636268; E-mail: office@madammebijoux.ro.

Toate preturile afisate includ TVA (19%).

Navigarea pe site-ul madammebijoux.ro urmata de comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice client.

Madammebijoux.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. Orice modificare este acceptata pe deplin de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a acestuia. De aceea se recomanda verificarea perioadica a acestei pagini pentru a lua cunostinta de orice modificari.

Desi facem toate eforturile pentru a pastra acuratetea si actualitatea datelor, Madamme Bijoux nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele erori aparute pe site, greseli de tipografie sau erori tehnice, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

Fotografiile de pe madammebijoux.ro sunt cu titlu de prezenare si pot diferi de realitate. Datorita setarilor monitorului sau ale aparatului de fotografiat, culorile produselor pot diferi de realitate. De asemenea, datorita faptului ca fiecare produs este lucrat manual pot exista variatiuni minore in forma si continutul produselor.

De aceea, se recomanda citirea cu atentie a descrierilor produselor si vizualizarea detaliata a fotografiilor inainte de achizitionarea pieselor. Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail office@madammebijoux.ro sau la sectiunea CONTACT.

Toate textele, grafica si informatiile de pe site-ul madammebijoux.ro sunt proprietatea exclusiva a societatii Roxabela S.R.L., iar pentru orice utilizare a informatiilor si materialelor prezentate pe acest site este necesar acordul in scris a Roxabela SRL.

Toti utilizatorii website-ului au obligatia sa furnizeze date corecte la inregistrarea comenzii si introducerea datelor in sectiunea Contul meu. Madammebijoux.ro poate transmite utilizatorilor oferte curente, vouchere sau alte mesaje prin newsletter.

Ne asumam dreptul de a nu livra o comanda sau de a bloca accesul la serviciilor oferite de site-ul nostru fara informari prealabile utilizatorilor care nu furnizeaza date corecte.

Comanda

Majoritatea pieselor Madamme Bijoux sunt lucrate la comanda, special pentru fiecare client. De aceea, dupa plasarea comenzii vom transmite informatii (pe mail si/sau telefonic) privind disponibilitatea pe stoc sau termenul de executie/livrare al fiecarui produs. Dupa acceptul clientului se va procesa comanda. Durata de livrare poate varia de la 1 zi, la 2-3 saptamani sau chiar 2 luni.

In principiu, comenzile sunt executate in termen de 2-3 saptamani. In cazul comenzilor speciale (piese deja existente in portofoliul Madamme Bijoux dar cu modificari solicitate de client, piese noi lucrate special la comanda, accesorii personalizate) termenul de finalizare al lucrarii se mareste pana la 2 luni, in functie de complexitatea lucrarii, materialele utilizate sau tehnica de executie.

Pentru produsele care nu sunt pe stoc se solicita clientului acceptul pentru termenul de livrare comunicat. Dupa acceptul acestuia se incepe executia pieselor. Termenul de finalizare al produselor lucrate la comanda este influentat de timpul de achizitie si livrare al materialelor necesare de la furnizori, timpul efectiv de executie al pieselor, numarul comenzilor in lucru in acea perioada.

Pentru comenzile cu valoare de peste 500 lei, compuse din piese care nu sunt disponibile pe stoc si care urmeaza a fi lucrate la comanda, clientul trebuie sa achite un avans. Pentru astfel de comenzi, clientul va primi un contract de vanzare-cumparare si factura conform contract pentru contravaloarea avansului.

Avansul nu este returnabil in cazul in care clientul renunta sa cumpere piesa/piesele comandata/e, indiferent de motiv. Livrarea produselor este conditionata de achitarea lor integrala anterior sau concomitent cu livrarea (ramburs, la primirea coletului).

Toate comenzile se plaseaza prin intermediul site-ului www.madammebijoux.ro . Pentru prima comanda va rugam sa va creati cont in sectiunea “Contul meu”. Astfel, plasarea viitoarelor comenzi va fi mult mai facila. De asemenea, membrii inregistrati pe site-ul www.madammebijoux.ro beneficiaza de avantaje suplimentare precum: newslettere cu oferte speciale, informatii depre produsele noi, vouchere cadou, campanii promotionale.

Livrare

Livrarea se va efectua doar prin curier rapid, prin intermediul Urgent Cargus sau Fan Courier.

Costurile de transport, in valoare de 15 lei, sunt in sarcina cumparatorului.

Comenzile peste 350 lei beneficiaza de livrare gratuita.

Pentru localitatile unde firma de curierat solicita km suplimentari, valoarea transportului va fi comunicata inainte de livrare.

Livrarea prin intermediul firmei de curierat rapid este mai sigura, produsele ajung mai repede la client, iar in situatiile in care coletul intarzie, se poate verifica statusul acestuia la Urgent Cargus sau Fan Courier cu ajutorul numarului de AWB. Dupa ce comanda este expediata, veti primi o notificare pe e-mail.

In functie de specificul si dimensiunile lor, pisele sunt livrate in cutiute de carton elegante, prevazute cu interior special pentru bijuterii.  Toate coletele sunt atent ambalate, luandu-se toate masurile de protejare a pieselor pe parcursul transportului, astfel ca produsele sa ajunga in siguranta la destinatie.

Plata comenzii

Plata se va efectua, la alegerea cumparatorului, prin doua modalitati :

 • transfer bancar inainte de livrare in contul nostru bancar IBAN nr. RO57INGB0000999905594942 (ING BANK ROMANIA)
 • ramburs (in numerar), la primirea coletului.

Politica de retur

Pentru orice probleme legate de piesele achizitionate avem rugamintea sa ne contactati la adresa de e-mail office@madammebijoux.ro. Daca produsele primite nu sunt pe placul dvs. sau doriti sa le schimbati ori sa le ajustati va rugam sa ne comunicati acest lucru la adresa de e-mail mai sus mentionata.

Toate problemele vor fi solutionate in cel mai scurt timp, fie prin oferirea de informatii suplimentare, fie prin acceptarea pieselor pentru diverse modificari si ajustari, fie pentru repararea produselor, pentru schimbarea acestora cu altele disponibile in stoc, fie prin returnarea produselor.

Cristalele Swarovski sunt cristale sintetice, se considera a fi produse consumabile si Swarovski nu  ofera garantie pentru ele. Conform legii sticla nu beneficiaza de garantie (exceptie cazurile de defecte din fabricatie). Cristalele ciobite, zgariate sau sparte se schimba contra cost (fara manopera sau alte costuri suplimentare).

Produsele comandate pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea coletului, fara penalitati si fara obligatia invocarii vreunui motiv, in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de uzura/purtare, zgarieturi, lovituri, urme de produse de styling, impreuna cu toate elementele primite odata cu coletul, intr-o singura expediere. Produsele se ambaleaza astfel incat sa nu se poata deteriora pe perioada transportului. Produsele se returneaza exclusiv printr-o firma de curierat la alegerea clientului. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului pentru retur.

Este necesar sa ne comunicati intentia de returnare prin e-mail (office@madammebijoux.ro), in termenul mentionat.

Costurile de transport pentru produsele returnate sunt suportate in intregime de catre client. Nu primim colete a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor si nici colete cu ramburs.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la confirmarea returului, numai dupa verificarea atenta a produselor returnate,  prin transfer bancar, intr-un cont bancar specificat de client. Se va returna doar contravaloarea produselor, NU si taxa de livrare.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere/retur toate produsele personalizate, executate la comanda, conform specificatiilor clientului, precum:

 • suzete si lantisoare pentru suzete personalizate cu initiala;
 • biberone personalizate cu nume si/sau initiala;
 • botosei bebe personalizati conform solicitarii clientului;
 • buchete si corsaje lucrate manual realizate in culorile solicitate de catre client;
 • pahare de sampanie decorate manual cu initiala;
 • tenisi mireasa pictati manual cu elemente personalizate precum : data nuntii, nume, initiale, figurine atipice pictate in functie de solicitarea clientului (exemplu personalizari figurine: culoarea parului, model rochie/costum, model coafura etc.).

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si a Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (“RGPD”) care va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene, ROXABELA S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul pentru care colectăm și prelucrăm datele cu caracter personal este de a livra comenzile plasate, de a informa utilizatorii/clientii privind situatia/evolutia comenzilor, de a comunica utilizatorilor/clientilor diverse modificari ale serviciilor noastre si/sau diverse oferte promotionale si noutati.

Completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare cont si plasarea comenzii reprezinta acceptul dvs. neconditionat ca datele personale sa fie incluse in baza de date a magazinului nostru online www.madammebijoux.ro si va exprimati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Roxabela S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Roxabela S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de livrare si de promovare a produselor si serviciilor.

Datele înregistrate de ROXABELA SRL nu sunt transferate in alte tari si nu se vând către terți.

S.C. ROXABELA S.R.L. este inregistrata la registratura generala a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 3799/2016.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal

S.C. ROXABELA S.R.L. ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat:

 1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii (precum administrator, director general). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea . In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat;
 2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de servici;
 3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall;
 4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (contracte, facturi, note de transport).

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate. Informatiile pe suport de hârtie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar membrii din conducerea societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

Orice utilizator / client poate solicita, in orice moment, dezabonarea de la buletinele informative (newslettere).

S.C. Roxabela S.R.L. in calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.madammebijoux.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei. Asadar, aveti obligatia, periodic, sa vizitati aceasta pagina in vederea luarii la cunostinta a noutatilor aparute in cuprinsul sau.