Politica de retur


Pentru orice probleme legate de piesele achizitionate avem rugamintea sa ne contactati la adresa de e-mail office@madammebijoux.ro. Daca produsele primite nu sunt pe placul dvs. sau doriti sa le schimbati ori sa le ajustati va rugam sa ne comunicati acest lucru la adresa de e-mail mai sus mentionata.

Toate problemele vor fi solutionate in cel mai scurt timp, fie prin oferirea de informatii suplimentare, fie prin acceptarea pieselor pentru diverse modificari si ajustari, fie pentru repararea produselor, pentru schimbarea acestora cu altele disponibile in stoc, fie prin returnarea produselor.

Cristalele Swarovski sunt cristale sintetice, se considera a fi produse consumabile si Swarovski nu  ofera garantie pentru ele. Conform legii sticla nu beneficiaza de garantie (exceptie cazurile de defecte din fabricatie). Cristalele ciobite, zgariate sau sparte se schimba contra cost (fara manopera sau alte costuri suplimentare).

Produsele comandate pot fi returnate in termen de 10 zile de la primirea coletului, fara penalitati si fara obligatia invocarii vreunui motiv, in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de uzura, zgarieturi, lovituri, urme de produse de styling, impreuna cu toate elementele primite odata cu coletul, intr-o singura expediere. Produsele se returneaza exclusiv printr-o firma de curierat la alegerea clientului. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului pentru retur.

Este necesar sa ne comunicati intentia de returnare prin e-mail (office@madammebijoux.ro), in termenul mentionat.

Costurile de transport pentru produsele returnate sunt suportate in intregime de catre client. Nu primim colete a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor si nici colete cu ramburs.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la confirmarea returului, numai dupa verificarea atenta a produselor returnate,  prin transfer bancar, intr-un cont bancar specificat de client.

Pentru orice informatii suplimentare sau neclaritati, clientul este rugat sa ne contacteze la adresa de e-mail office@madammebijoux.ro sau sa ne scrie la rubrica Contact .