Politica de confidentialitate


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si a Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (“RGPD”) care va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene, ROXABELA S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul pentru care colectăm și prelucrăm datele cu caracter personal este de a livra comenzile plasate, de a informa utilizatorii/clientii privind situatia/evolutia comenzilor, de a comunica utilizatorilor/clientilor diverse modificari ale serviciilor noastre si/sau diverse oferte promotionale si noutati.

Completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare cont si plasarea comenzii reprezinta acceptul dvs. neconditionat ca datele personale sa fie incluse in baza de date a magazinului nostru online www.madammebijoux.ro si va exprimati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Roxabela S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Roxabela S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de livrare si de promovare a produselor si serviciilor.

Datele înregistrate de ROXABELA SRL nu sunt transferate in alte tari si nu se vând către terți.

S.C. ROXABELA S.R.L. este inregistrata la registratura generala a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 3799/2016.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal

S.C. ROXABELA S.R.L. ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat:

  1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii (precum administrator, director general). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea . In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat;
  2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de servici;
  3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall;
  4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (contracte, facturi, note de transport).

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate. Informatiile pe suport de hârtie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar membrii din conducerea societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

Orice utilizator / client poate solicita, in orice moment, dezabonarea de la buletinele informative (newslettere).

S.C. Roxabela S.R.L. in calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.madammebijoux.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei. Asadar, aveti obligatia, periodic, sa vizitati aceasta pagina in vederea luarii la cunostinta a noutatilor aparute in cuprinsul sau.