Politica de confidentialitate


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ROXABELA S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este de a livra comenzile plasate, de a informa utilizatorii/clientii privind situatia/evolutia comenzilor, de a comunica utilizatorilor/clientilor diverse modificari ale serviciilor noastre.

Completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare cont si plasarea comenzii reprezinta acceptul dvs. neconditionat ca datele personale sa fie incluse in baza de date a magazinului nostru online www.madammebijoux.ro si va exprimati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Roxabela S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Roxabela S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte tari.

S.C. ROXABELA S.R.L. este inregistrata la registratura generala a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 3799/2016.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal

S.C. ROXABELA S.R.L. ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat:

  1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii (administrator, director general), fiecare dintre acestia acceaza baza de date cu propriul nume de cont si parola . Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea . In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat;
  2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de servici;
  3. Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;
  4. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi;
  5. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, nota de transport).

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate. Informatiile pe suport de hârtie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar membrii din conducerea societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

S.C. Roxabela S.R.L. in calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.madammebijoux.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei. Asadar, aveti obligatia, periodic, sa vizitati aceasta pagina in vederea luarii la cunostinta a noutatilor aparute in cuprinsul sau.