Comanda si Livrare


Comanda

Majoritatea pieselor Madamme Bijoux sunt lucrate la comanda, special pentru fiecare client. De aceea, dupa plasarea comenzii vom transmite informatii (pe mail si/sau telefonic) privind disponibilitatea pe stoc sau termenul de executie/livrare al fiecarui produs. Dupa acceptul clientului se va procesa comanda. Durata de livrare poate varia de la 1 zi, la 2-3 saptamani sau chiar 2 luni.

In principiu, comenzile sunt executate in termen de 2-3 saptamani. In cazul comenzilor speciale (piese deja existente in portofoliul Madamme Bijoux dar cu modificari solicitate de client, piese noi lucrate special la comanda, accesorii personalizate) termenul de finalizare al lucrarii se mareste pana la 2 luni, in functie de complexitatea lucrarii, materialele utilizate sau tehnica de executie.

Pentru produsele care nu sunt pe stoc se solicita clientului acceptul pentru termenul de livrare comunicat. Dupa acceptul acestuia se incepe executia pieselor. Termenul de finalizare al produselor lucrate la comanda este influentat de timpul de achizitie si livrare al materialelor necesare de la furnizori, timpul efectiv de executie al pieselor, numarul comenzilor in lucru in acea perioada.

Pentru comenzile cu valoarea de peste 500 lei, compuse din piese care nu sunt disponibile pe stoc si care urmeaza a fi lucrate la comanda, clientul trebuie sa achite un avans. Pentru astfel de comenzi, clientul va primi un contract de vanzare-cumparare si factura conform contract pentru contravaloarea avansului.

Avansul nu este returnabil in cazul in care clientul renunta sa cumpere piesa/piesele comandat/e, indiferent de motiv. Livrarea produselor este conditionata de achitarea lor integrala anterior sau concomitent cu livrarea (ramburs, la primirea coletului).

Toate comenzile se plaseaza prin intermediul site-ului www.madammebijoux.ro . Pentru prima comanda va rugam sa va creati cont in sectiunea “Contul meu”. Astfel, plasarea viitoarelor comenzi va fi mult mai facila. De asemenea, membrii inregistrati pe site-ul www.madammebijoux.ro beneficiaza de avantaje suplimentare precum: newslettere cu oferte speciale, informatii depre produsele noi, vouchere cadou, campanii promotionale.

Livrare

Livrarea se va efectua doar prin curier rapid, prin intermediul Urgent Cargus sau Fan Courier.  

Costurile de transport, in valoare de 15 lei, sunt in sarcina cumparatorului.

Comenzile peste 350 lei beneficiaza de livrare gratuita.

Pentru localitatile unde firma de curierat solicita km suplimentari, valoarea transportului va fi comunicata inainte de livrare.

Livrarea prin intermediul firmei de curierat rapid este mai sigura, produsele ajung mai repede la client, iar in situatiile in care coletul intarzie, se poate verifica statusul acestuia la Urgent Cargus sau Fan Courier cu ajutorul numarului de AWB. Dupa ce comanda este expediata, veti primi o notificare pe e-mail.

In functie de specificul si dimensiunile lor, pisele sunt livrate in cutiute de carton elegante, prevazute cu interior special pentru bijuterii.  Toate coletele sunt atent ambalate, luandu-se toate masurile de protejare a pieselor pe parcursul transportului, astfel ca produsele sa ajunga in siguranta la destinatie.